Categories: Viral

Ishte duke dhënë intervistë për median ndërkombëtare/ Kjo e papritura e madhe që i ndodhi Vjosa Osmanit

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani-Sadriu, ka dhënë një intervistë për CNN me gazetaren e njohur Christiane Amanpour.

Përderisa fliste dhe i përgjigjej pyetjeve të gazetares, diçka e papritur ka ndodhur. Presidentes i është ndalur rrjeti i internetit dhe intervista është ndërprerë.

“U ngri lidhja”, tha Amanpour, duke vazhduar me informacione të tjera që nuk lidheshin me Kosovën.

Megjithatë, Presidentja Osmani foli për disa minuta lidhur me krimet e Serbisë në Kosovë.

Ajo po ashtu ka thënë se Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq ishte Ministër i Informatave në qeverinë e ish-presidentit Slobodan Millosheviq.

Gjithashtu, ajo ka përmendur edhe krimet në fshatin Poklek, ku tha se ka qenë së fundmi. Ajo përmendi djegien e fëmijëve të gjallë në një shtëpi të fshatit në vitet e lu ftës.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

9 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

9 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

9 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

9 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

9 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

9 months ago