Categories: Viral

Ja cfare duhet te dini per qendrimet e Erdogan me hyrjen e Finlandes ne NATO / Pse ai po kundershton, a po hakmerret ndaj Amerikes…

Ven dimet historike të Finlandës dhe Suedisë për tu anëta.rësuar në NATO hasën në pengesat e para pasi zyr tarët turq mbajtën një qëndrim të vendo.sur kundër zgjerimit të Aleancës në dy vendet nordike

Presid enti turk Rexhep Tajip Erdogan tha të hënën se deleg.acionet finlandeze dhe suedeze nuk duhet të shqetësohen dhe të udhët ojnë në Ankara pasi Stokholmi njoftoi se të dy ven.det do të përpiqen të ndryshojnë qëndrimin e Turqisë.

Për hyrjen e dy ven deve në NATO që ata zgjodhën për shkak të push.timit rus të Ukrainës duhet të ketë pëlqimin e të 30 anëtarëve Turqia u bë anëtare e NATOs së bash ku me Greqinë si pjesë e zgje.rimit të dytë të Aleancës në vitin 1952 më pak se tre vjet pas formimit të saj.

Ja çfarë duh et të dini për qën.drimin turk asnjë nga këto vende nuk ka një qëndrim të qartë dhe të hapur ndaj organi zatave terroriste tha Erdogan duke iu referuar Partisë së Punët.orëve të Kurdistanit (PKK), të cilën Ankaraja e konsid eron një grup te rro rist dhe grupeve të tjera ku.rde aktive në dhe rreth Turqisë.

Në fillim Erdogan tha së prob lemi kryesor pse Suedia dhe Finlanda nuk mund të anëtar.ësohen në NATO sepse mbështesin oraganizatën e kurdëve PKK.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

7 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

7 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

7 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

7 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

7 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

7 months ago