Categories: Viral

Jepet paralajmërimi nga njeri që e njeh mirë Putin: Premtimi i Moskës për tërheqje, pretekst për të fituar kohë

Ish-ministri i Jashtëm rus, Andrei Kozyrev, ka thënë se Rusia është duke u përpjekur të fitojë kohë përpara se të g odasë më fort Ukrainën.

Politikani rus tha se premtimi për ulje të sul meve ruse në Cherniviv dhe Kiev është pretekst që us htria ruse të ri-furnizohet dhe të fuqizohet për të sul muar akoma më rënd Ukrainë.

“Lajmi i mirë nga negociata Rusi-Ukrainë në Stamboll nuk është se Putini papritmas po vepron me mirëbesim, por se rezistenca h eroike ukrainase po e bën atë të kërkojë jashtë platformës dhe maskimin diplomatik”, shkroi ai në Twitter.

Kozyrev, një kritik i lu ftës në Ukrainë – tha se premtimi i Moskës për t’u tërhequr “mund të jetë lehtësisht një manovër për t’i blerë kohë ush trisë ruse për t’u rigrupuar dhe më pas për të god itur aq fort Ukrainën.

“Regjimi i Putinit e kupton gjuhën e rezistencës ukrainase. I ndodhur me disfatën pranë Kievit, Putini tani përdor manovra ushtarake diplomatike dhe konvencionale (jo armëve taktike)”, shkruan ish-ministri rus.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago