Categories: Viral

Ka nishan në fytyrë/ E reja shqiptare: Më kanë tallur shumë fëmijë, tani më pëlqen

Për Dorisa Parllakun, fëmijëria nuk ka qenë aspak e thjeshtë. Arsyeja? Nishani i madh që ka në fytyrën e saj. Një gjë krejtësisht natyrale, por shkak që njerëzit ta tallnin.Studentja e gazetarisë thekson se është rritur me paragjykime.

Ajo ishte e ftuar në emisionin “Abc-ja e mëngjesit”, ku tregoi se përballet shpesh me pyetje të tipit “Kush ta ka nxirë syrin?”“Kam lindur me këtë nishan. Tani që jam rritur më pëlqen që ta kem dhe nuk dua që ta heq. Shpesh më pyesin se pse nuk bën ndërhyrje për ta hequr”.“Bëjnë pyetje të ndryshme. Çfarë e ke dhe pse e ke nxirë syrin? E kuptoj që u vjen çudi, por për një pjesë tjetër që është moshë e rritur, që kuptojnë më shumë dhe që pyesin.

Kjo nuk është një pyetje”.“Është një pyetje që e bëjnë dhe tani. Ndonjëherë lëndohem për pjesën se janë persona të rritur. Duhet të gjejnë një mënyrë tjetër për të të pyetur”.“Kam qenë e mbyllur, nuk dilja shpesh, vetëm me shoqërinë më të afërt dhe kështu e kaloja dhe ditën. Ndërsa tani jam ndryshe”, rrëfeu mes të tjerash Dorisa.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago