Categories: Viral

Ka shkruar se grekët janë shqiptarë, histriania e njohur: Më duan 70-90 % e shqiptarëve

Historiania e njohur “shpall” kandidaturën për presidente të Shqipërisë: Më duan 70-90 % e shqiptarëve
Ilir Metës i mbaron mandati si president i Shqipërisë në korrik të këtij viti dhe vendit tonë i duhet një president i ri. Kanë filluar që tani të përmendet kandidaturat e mundshme që janë brenda sferës politike.Por, ka dhe nga ato që janë personazhe jo politike sic është historiania e njohur Elena Kocaqi, e cila gëzon mbështetjen e popullit të paktën në rrjetet sociale për të qenë presidente, por në dorë e ka Parlamenti dhe nuk varet hic nga populli.

Vetë historiania ka reaguar përmes një postimi në rrjetet sociale ku falëndëron shqiptarët për mbështetjen që i kanë dhënë, por është e vetëdijshme që këtu cdo gjë e ka në dorë politika.“Të dashur Shqiptar, Kam parë këto ditë në disa media sondazhet popullore për presidentin e ri. Jam shumë e nderuar që në shumicën e tyre kam kryesuar listën e vullnetit popullor, deri dhe në shifrat 70 e 90%.

Ju faleminderit nga zemra për besimin dhe vlersimin tuaj. Është nderi dhe përgjegjësia më e madhe e jetës sime, besimi juaj.Si një individ qe jam shkolluar për 30 vjet, edhe me kontributin e taksave të shqiptarëve, kam detyrimin t’i shërbej vendit tim. Si profesore e qeverisjes prej 15 vitesh dhe duke qenë se kam mbaruar studimet shkëlqyer për Histori, Juridik dhe Shkenca Politike në Universitetin e Tiranës me kohë të plot dhe duke qënë se kam dhe një doktoraturë në Marrëdhënie Ndërkombetare, do të vija gjithçka kam në dispozicion të vendit tim dhe te mirës se çdo shqiptari, pa asnjë dallim politik, fetar, krahinore apo status social.Mirëpo deri me sot, unë nuk jam angazhuar politikisht dhe vet politika nuk ka shfrytezuar asgjë nga njohuritë e mija profesionale.

Duke qënë eksperte e shtetit dhe qeverisjes, me vjen keq që deri më sot nuk më ështē afruar mundësia të bëj për vendin tim.Nuk është se nuk dua unë tē bēj për vendin tim, por këtu çdo gjë e ka në dorē politika që i ka hequr popullit çdo lloj të drejte për zgjedhjen e presidentit si dhe i ka kufizuar atij edhe te drejtën e zgjedhjes sē deputetëve me votë popullore. Për mua nuk ka privilegj dhe pushtet më të madh sesa dashuria dhe besimi juaj. Ju dua pa kushte. Ju faleminderit”, shkruan Kocaqi.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago