Categories: Viral

“Kam hyrë nga dera, kam dalë nga dritarja”, nëna i rrëfen vajzës dhunën e të birit

Lajmin e vdekjes së të atit Nertila nuk e ka marrë vesh prej nënës së saj, Adivies, por prej të afërmve dhe kjo e ka prekur. Ngjarja ka ndodhur në vitin 2012, familja ka përfituar një dëmshpërblim prej 32 milionë Lekësh, por Nertila dyshon se shuma duhet të ishte më e madhe dhe të gjithë duhet të përfitonin. Këto para janë konflikti qendror në “Shihemi në Gjyq”, por më herët gjatë rubrikës së programit “E diela shqiptare” në Tv Klan, Adivia zbuloi se djali i saj e dhunon rregullisht.

Eni Çobani: Ke një nënë që vëllai yt e dhunon dhe nuk jeton dot në shtëpi, jeton tek e motra, nëna e 4 fëmijëve. Ka mundësi të më thuash tani si është e mundur, pra për 32 milionë Lekë që janë marrë në vitin 2012 apo dhe më vonë, këtë gjë e di zonja se i ka marrë dora-dorës se nuk i ka marrë menjëherë, ju thoni që të më japë 5 milionëshin mua se kërkon 5 milionë ti sot dhe ajo s’ka bukë të hajë, djali e dhunon në mënyrë sistematike, tani më thoni ju si t’ia bëjmë, ku ta çojmë këtë nënën?

Nertila: Unë kam lënë fëmijët vetëm e di ti apo s’e di?

Eni Çobani: Ke lënë fëmijët vetëm, po ku ta çojmë nënën?

Nertila: Ajo duhet të shpjegohet.

Eni Çobani: Tani ç’është kjo që më the që lekët janë marrë te lulishtja e Pogradecit?

Nertila: I ka marrë.

Adivia: Më dëgjo mua.

Nertila: Ku i ke dhënë?

Adivia: Cilat lekë?

Nertila: Lekët që ke marrë.

Adivia: Po unë të thashë që shtëpi i kam bërë.

Nertila: 32 milionë për shtëpi?

Adivia: Ti thua që i kam marrë e s’ia kam dhënë evlatit? Të erdha në Greqi. Të erdha e ndenja 3 javë se isha përjashta?

Nertila: Po se atëherë tregove ti.

Adivia: Po se isha përjashta fare. I ka thyer djali të tëra në shtëpi. Filloi dhunën, ka dy vite. Dy vjet e dhunuar. Iki tërë ditën, shkoj në darkë në shtëpi. Kam hyrë nga dera, kam dalë nga penxherja. Edhe fshati e di të tërë këtë. Kjo më kërkon mua lekë tani. E di kur do t’i bie paratë unë ty? Kur ta kishin bërë punën të rregullt./tvklan.al

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago