Categories: Viral

Kancelari Gjerman ja beri 8 me 2 Vucic-it para gjithe botes me goditjen qe i dha / Ja cfare i kerkoi…

Agjenc ia e lajmeve Reuters ka raportuar për takimet e sot.shme të kancelarit gjerman Olaf Scholz me kryeministrin e Kosovës Albin Kurti dhe presi dentin e Serbisë,

Aleksandar Vuçiq në Berlin agjencia ka raportuar që Scholz i ka kër.kuar Vuçiqit që Serbia ti vazhdojë reformat për fshirë lu ftën ndaj krlmit të organizuar dhe garantimin e lirisë së mediave për ti realizuar ambic.iet e saj për tu anëtarësuar në Bashkimin Evropian.

Për Serbinë është e rënd ësishme që të vazhdojë rrugën e saj me refo.rmat ku përfshihet liria e mediase dhe lu ftimi i krlmit të organizuar ka thënë Scholz në një konf.erencë të përbashkët me Vuçiq.

Një konferencë të për bashkët Scholz e ka mbajtur edhe me kryeministrin e Kos.ovës Albin Kurti ku e ka bërë të qartë se ai e sheh Ballkanin Perëndimor si pjesë të Evropës.

Në të ardhmen të gjitha shte tet e Ballkanit Perëndimor duhet ti takojnë Bash.kimit Evropian ka thënë Scholz duke premtuar se do të bëjë çfarë të mun.det për ta bërë më të lehtë procesin.

Siç shkruan Reuters në pje sën e dytë të vitit Scholz do të udhët.ojë në Ballkan për ti vizituar Malin e Zi Bosnjë Hercegovinën, Maqe doninë Veriore dhe Shqipërinë por gjithashtu edhe Koso.vën dhe Serbinë ai ka kërkuar bashkëpunim mes shteteve.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago