Viral

Kjo është arma laserike e Amerikës që shkatërron aeroplanët dhe dronët e armikut mund të shkatërrojë aeroplanin gjatë fluturimit

Një anije luftarake e marinës amerikane ka testuar me sukses një armë të re laserike të energjisë së lartë që mund të shkatërrojë aeroplanin gjatë fluturimit.

Pamjet dhe videot e ofruara nga marina shfaqin anijen e transportit USS Portland, prej nga kryhet testimi.

Fotografitë tregojnë laserin që buron nga kuverta e anijes luftarake. Videot e shkurtra ndërkohë tregojnë atë që duket si dron në flakë.

Marina nuk ka treguar për lokacionin specifik të provës, duke thënë vetëm se prova është kryer në Paqësor më 16 maj.

Marina thotë se laserët, të cilët i quan armë energjetike të drejtuara, mund të jenë mbrojtje efektive kundër dronëve ose anijeve të vogla të armatosura.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago