Categories: Viral

Komandant Remi: UÇK-ja ka qenë e madhe, Kurtin e kam pas bashkëIuftëtar

Ish-komandanti i UÇK-së, Rrustem Mustafa i njohur si “Remi” pas debatit që kishte nisur për kontributin e Albin Kurtit në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, të T7 kishte deklaruar se Kurtin e kishte pasur bashkëluftëtar dhe se njihen prej kohës së Iuftes.
“Unë Albin Kuritn e kam pasë bashkëluftëtar dhe e njohë prej asaj kohe”, kishte deklaruar Remi.

I pyetur se ku e kishte pasur bashkëIuftar, Remi kishte thënë se UÇK ka qenë e madhe se ka pasur shumë njerëz në Prishtinë. Derisa kishte shtuar se me Kurtin ishin takuar edhe në shtabe të ndryshme të UÇK-së.

“Shumë njerëz kanë kryer në Prishtinë, UCK ka qenë e madhe. Me Albin Kurtin jam takuar edhe në vende të tjera, në shtabe të UÇK’së”, kishte thënë Remi i pyetur se ku e ka pasur Kurtin bashkëIuftëtar.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago