Categories: Viral

Konjufca tregon nëse Osmani ia ka bartur detyrën kur i është nënshtruar operacionit në Turqi

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca ka deklaruar se presidentja Vjosa Osmani nuk i ka bartur detyrën në kohën kur i është nënshtruar një operacioni në Turqi.

Konjufca ka thënë se këto çështje janë të rregulluara me ligj.

“Këto janë të rregulluara me Ligj, nuk ka pasur rast të tillë. E vetmja që është paraparë me protokoll është që njëra prej figurave politike të nivelit të lartë të qëndrojë në Kosovë dhe t’i performojë detyrat e veta.

Përndryshe nuk ka ardhur rasti deri në atë nivel”, ka deklaruar Konjufca.

Kujtojmë se raportimi i mediave turke se presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, i është nënshtruar një operacioni në Turqi, ka nxitur reagime edhe nga njohësit e çështjeve kushtetuese dhe analistëve.

Disa prej tyre kanë deklaruar se Osmani ka bërë shkelje të Kushtetutës nëse nuk i ka deleguar detyrat kryeparlamentarit Konjufca, gjatë kohës kur i është nënshtruar operacionit.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago