Categories: Viral

Kosova po furnizohet me ”dronë” nga Amerika / Modernizimi po fillon ja sa milionë do kushtojnë…

Mini stri i Mbrojtjes Armend Mehaj ka thënë sot se janë duke punu.ar për fuqizimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Gjatë rapo rtimit në Komisionin Parlamentar për Siguri dhe Mbroj.tje Mehaj ka thënë se janë duke investuar në blerjen e pajisjeve ushta.rake që sipas tij sigurojnë modernizimin e FSKsë.

Fuqizimi i For cës së Sigurisë së Kosovës është misioni im andaj dhe kemi inves.tuar në blerjen e pajisjeve ushtarake të cilat sigurojnë modern izimin e FSKsë.

Blerjet janë të cekura në Pla.nin tonë të prokurimit si dhe në rapor tin me shkrim të cilin e kam dërguar ka thënë ai.

Më tutje Armend Mehaj tha se janë duke reali.zuar blerjen e dronëve në vlerë mbi 4 milion euro.

Bler jet janë duke u realizuar nga prog.rami amerikan FMS siç është rasti me blerjen e dronë.ve në vlerë prej 4,5 miliona € ndër sa po ashtu jemi duke pranuar dona.cione nga programi FMF tha ai.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago