Categories: Viral

Kosovën e shpëton sërish Amerika, nëse s’ka grurë

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë e Tregtisë Rozeta Hajdari, këtë të martë ka raportuar para komisionit për ekonomi.

Ajo tha se kosovarët nuk rrezikohen të mbeten pa bukë edhe pse Serbia e ndali eksportin për grurë.

Kjo pasi kurdo që vendi do të ketë nevojë për miell, Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të jenë në gjendje ta sigurojnë atë.

“Duke filluar me kërkesën që kemi dërguar tek Ambasada Amerikane dhe të tjerët, që të llogarisim në të ardhmen kah vera, vjeshta sepse nuk i dihet situatave të reja dhe të na vendosin në listë”, ka thënë Hajdari.

Derisa sa i përket Bllokadës së Serbisë, Hajdari ka thënë se Kosova nuk ka si t’i kundërpërgjigjet Serbisë, pasi sipas saj nuk ka mallra për t’i ndaluar këtij shteti.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago