Viral

Kosovës po i rrezikohet shumë paqja dhe rajonit, Serbia po furnizohet pa masë nga Kina / Zyra e presidencës Osmani reagojnë…

Shefi i sta fit të presidencës së Kosovës Blerim Vela e ka ngritur me shqet.ësim armatosjen e vazhdueshme dhe të pa ndalshme të shtetit serb ai sot ka rea.guar ndaj ekspozimit në Serbi të armatimit kinez.

Eksp ozimi i këtij armatimi këtë të shtunë ka nxitur shqetë.sime të shumta edhe te zyrtarë ndërkombëtarë Vela ka thënë se milita rizimi i shpejtë i Serbisë është duke e rrez ikuar paqen në rajon.

Serbia publikisht ekspo zoi sistemin antiraketor kinez FK3 me rreze të gjatë veprimi Serbia është i vetmi vend në Evropë që ka pra.nuar dhe po operon me një sistem të tillë kinez. Serbia është duke u ar matosur me shpejtësi dhe duke e rrez.ikuar paqen në rajonin tonë ka shkruar Vela

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago