Categories: Viral

Kritikat e shumta qe i bene Kurtit qe nuk ka takuar ende asnje zyrtar Amerikan e bejne kabinetin e Glauk Konjufces te reagojne , ja se cfare thone ato

Kryeministri Kurti ka disa ditë qo qën.dron në SHBA, në vizitën e shumë.paralajmëruar nga vjeshta e vitit të kaluar.

Megjithatë në drejtim të shefit të qe.verisë po shkojnë kritika për nivelin e takimeve, meqë deri tani s’ka ta.kuar ndonjë zyrtar të qe.verisë amerikane apo edhe nga Shtë.pia e Bardhë.

Kjo ka bërë që Kurtit t’i vihen në mborjt.je edhe nga zyra e kryekuvendarit, Glauk Konjufca, duke u mu.nduar të arsyetojnë nivelin e vizitave të deri.tanishme të kryeministrit të Kosovës.

Shefi i sta.fit të kryekuvendarit Glauk Konjufca, Ilir Kërçeli, ka komentuar vizitat që po i bën krye.ministri Albin Kurti në Shtetet e Ba.shkuara të Amerikës.

Kërçeli thotë se krye.ministri po e përfaqëson dinjitetshëm po.tencialin e Kosovës në SHBA, punë këtë që Kërçeli e ka emëruar edhe si “diplo.maci ekonomike”.

“Kryeministri Kurti po e për.faqëson dinjitetshëm potencialin e vendit tonë në vi.zitën të cilën po e realizon në ShBA.

Diplomacia eko.nomike të cilën për herë të parë kaq direkt dhe kaq të qe.lluar po e zhvillon kryeministri me kabinetin e tij, është ajo qe na ka mun.guar këto vitet e fundit”, ka shkruar Kërçeli.

Këshilltari i Ko.njufcës ka thënë se shumë shpejt do të shihen rezultatet e këtyre vi.zitave të Kurtit në kompanitë ame.rikane

“Vizitat në kom.panitë më të njohura në teknologji dhe inovacion të ShBA-së është për.faqësimi më i mirë që mund të na bëhet në këtë kohë kur ven.dit tonë i duhen vende pune për rininë e cila po lar.gohet nga pamundësia që talentet e tyre t’i kthe.jnë në vende pune.

Sigurisht kjo qeveri i ka përfaqësimet më të mira edhe në di.plomaci ushtarake dhe në diplomaci klasike. Shumë shpejt keni për t’i pa re.zultatet”, ka shkruar Kërçeli.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago