Viral

Kukulla te politikes se Brukselit dhe Uashingtonit jane Albin Kurti dhe Gjukanoviq / Sheshel zbulon planet e Kurtit…

Zëvendës presidenti i Partisë Radik.ale Serbe Vojislav Sheshel ka sul muar presidentin malazez Milo Gjukanoviç dhe kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti në një prono.ncim për Alo! Sheshel tha Kurti dhe Gjukanoviç janë kuk ulla dhe padronët e tyre janë kryesisht në Bruksel dhe Uashington ndërsa shton se inte.resi i tyre primar është shpërbërja e kombit serb dhe cënimi i integ ritetit territorial të Serbisë.

Albin Kurti dhe Milo Gjukanoviç janë instru mente të politikës perënd.imore në Ballkan me të cilat fuqitë perëndimore përpiqen të reali zojnë interesat e tyre të cilat janë gjithmonë kundër Serbisë në këtë rajon.

Ata po e bëjnë Serbinë makth që të gje jnë arsyetim për trajtimin negativ të popu.llit serb në Kosovë dhe Mal të Zi.

Beogradi zyrtar duh et të jetë imun ndaj çdo lloj presioni që kërkon që Serbia të dista.ncohet nga Rusia, sepse aleanca ndër mjet Serbisë dhe Rusisë është garantuesi i vetëm i ruajtjes së shtet.ësisë serbe.

Sjellja e Kurtit dhe Gjukanoviçit është në fakt një tr egues se çfarë mendojnë BEja dhe NATOja për serbët dhe në për.puthje me këto fakte. Ndaj dhe Serbia duhet të për caktojë përkushtimin e saj në politikën e jashtme dhe të mbrojë popu.llin serb kudo që jeton para lajmëron Sheshel.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

9 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

9 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

9 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

9 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

9 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

9 months ago