Categories: Viral

Kunati i Albulena Haxhiut: Unë çuditna kur dalin njerëzit folin për Hashim Thaçin thojnë s’ka luftu

Aktivisti i Vetëvendosjes, Dardan Krasniqi, i cili njëkohësisht është edhe kunati i Ministres Albulena Haxhiu dhe ish ushtar i UÇK-së, ka dhënë një mendim për situatën e fundit; rreth UÇK-së e Gjykatës Speciale. Ai kishte një mendim pozitiv për krerët e UÇK-së dhe një mendim i cili bashkon dhe jo përçan.

“mua më vjen kërrdi kur shoh bashkëaktivistë të mi tu e sha familjen Haradinaj, beso tmerrohem. Për atë kemi dështuar si shoqëri me nxjerr vlera në këtë vend. Mua kjo më dhemb.

Çuditna kur njerëzit e shajnë Hashim Thaçin e Kadri Veselin, Jakup Krasniqin e Rexhep Selimin pse mbahen në Hagë dhe thojnë mos u kthefshin kurrë, jo more zotëri, është çoroditje qytetare, s’je me mu – je armiku jem. Për mua sa të jetë, jeta – jetë, kategoria e UÇK-së e këtyre komandantëve për mu janë të shenjtë, unë çuditna kur dalin njerëzit folin për Hashim Thaçin thojnë s’ka luftu, po ku e njef t’i more zotëri.

Dhe në fund të fundit ai e ka përfaqësuar një institucion tjetër brenda UÇK-së, për të cilën ti a dashte me pa në front a? A ja bajmë pyetje vetes me thanë pse ne dështuam me ju bashkangjitë luftës së UÇK-së…!

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago