Categories: Viral

Kurti: Çdoherë kur Kosova ka pasur nevojë, mërgata ka qenë pranë saj

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti gjatë vizitës në Norvegji është takuar me mërgimtarët atje.

Kurti thotë se çdoherë kur Kosova ka pasur nevojë, mërgata ka qenë pranë saj, në kohë të mira e të vështira.

Njoftimi i plotë:

Çdoherë kur Kosova ka pasur nevojë, mërgata ka qenë pranë saj, në kohë të mira e të vështira. Mbrëmë në ambientet e ambasadës së Kosovës në Oslo, në kuadër të “Dialogut me Mërgatën” zhvilluam një bashkëbisedim me përfaqësues të shoqatave, mësues të gjuhës shqipe, profesionistë të shquar të fushave të ndryshme, aktivistë politikë si dhe pjesëtarë nga komuniteti shkencor dhe akademik.

Dialogu me mërgatën ka për qëllim riimagjinimin e partneriteteve me bashkatdhetarët tanë dhe thellimin e bashkëpunimit ndërmjet institucioneve dhe mërgatës në fushën e arsimit, investimeve dhe inovacionit.

Të pranishmit i falënderova për kontributin dhe i informova për punën njëvjeçare të qeverisë si dhe rolin që mërgata ka marrë në kuadër të programit qeveritar, për sukseset dhe sfidat e përbashkëta.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago