Categories: Viral

Kush jane kater presidentet perendimore qe mberriten ne Ukraine per ta takuar Zelenskyn

Pre.sidentët e Polonisë, Lituanisë, Letonisë dhe Estonisë kanë mbë.rritur në Kiev për të diskutuar me homologun e tyre ukrainas, Volodymyr Zelensky në lidhje me pu.shtimin e vendin nga Rusia, që prej 24 shkurtit.

Nëpërmjet një postimin në Twi.tter, presidenti i Lituanisës Gitanas Nauseda tha se ai po shkon.te në kryeqytetin ukrainas “me një me.sazh të fortë për mbështetje politike dhe ndihmë ush. tarake”.

Pre.sidenti letonez, Egils Levits, tha se vizita në Ukrainë kishte për që.llim të tregojë “solidaritet të plotë me po.pullin heroik dhe Presidentin e tyre”.

Zyra e pre.sidentit polak, Andrzej Duda, gji.thashtu postoi në Twitter për vizitën

Takimi për të ndihmuar civilët dhe ushtrinë në Ukrainë, si dhe për të hetuar kri. met e luf.tës, tha një zëdhënës i pre.sidentit të Estonisë, Alar Karis.

Zyrat e katër pre.sidentëve nuk pranuan të japin detaje të vi.zitës për arsye sigurie.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago