Categories: Viral

Ky është “Fa ntazma e Kievit”/ Piloti ukrainas vd iq në be tejë pasi rr ëzoi 40 av ionë rusë (FOTO)

29-vjeçari, baba i një fëmije, hu mbi je tën në be tejë, e për tr imërinë dhe sa krificën e tij su pr e me, atij i është dhënë pas vd ekjes la vdërimi më i la rtë us htarak i vendit të tij, Urdhri i Yllit të Artë dhe titulli H ero i Ukrainës.

Tarabalka, duke fluturuar me një M i G-29, u rr ëzua më 13 ma rs ndërsa po lu ftonte me një numër “d ërrmues” të fo rcave ar mi ke.

Sipas zy rtarëve us htarakë ukrainas , Tarabalka rr ëzoi 40 av ionë rusë derisa u v r a.

R aporti thoshte se he lmeta dhe syzet e tij – gjithçka që u pa nga ai kur z yrtarët ukrainas pr omovuan he roizmin e tij, tani janë ve ndosur të dalin në an ka nd në Londër.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago