Categories: Viral

‘Ky është paralajmërimi i fundit! Zelensky: Bashkëpunimet me Moskën do kenë pasoja

– Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelenskyy, ka thënë se situata ushtarake në lindje të vendit “mbetet jashtëzakonisht e vështirë”. Në një video, ai tha se trupat ruse po tërhiqeshin në veri, me një ritëm “të ngadaltë por të dukshëm”. Por, paralajmëroi se ata po grumbulloheshin dhe “përgatiteshin për goditje të reja të fuqishme” në rajonin e Donbas dhe në qytetin e Kharkiv, raporton BBC.

“Betejat e vështira na presin. Nuk mund të mendojmë se i kemi kaluar tashmë të gjitha provat.”

Zelenskyy kishte një mesazh për liderët pro-rusë të instaluar në qytetet e pushtuara, se ata nuk do të zgjasin shumë. Duke iu referuar marrjes së lidershipit si një “shaka shumë e trashë 1 prilli”, ai i përshkroi liderët si “Gauleiters” të përkohshëm – një referencë për udhëheqësit e distrikteve në Gjermaninë naziste.

“Mesazhi im për ta është i thjeshtë: përgjegjësia për bashkëpunim është e pashmangshme. Nesër ose pasnesër është një çështje dytësore. Kryesorja është pashmangshmëria që drejtësia të rikthehet.”

Zelenskyy tha se Moska kishte “kërcënuar punonjësit e ndërmarrjeve dhe autoriteteve për të bashkëpunuar me këta të emëruar të mashtruar”. Por ai tha se çdo bashkëpunim me udhëheqës të tillë do të kishte pasoja.

“Do të ketë probleme për bashkëpunimin me ta ose me pushtuesit drejtpërdrejt. Ky është paralajmërimi i fundit.”

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago