Categories: Viral

Ky është pIani i madh Amerikan për BaIkanin! Ja çka do të ndodhë me Kosovën dhe Shqipërinë

SHBA është duke përgatitur një paketë me anë të së cilës p Ianifikojnë të zgjidhin të gjithë çështjen e BaIkanit duke përdorur ‘një karotë dhe një shkop’ sipas një tradite të vjetër dipIomatike amerikane shkruan Telegrafi serb. Ish-ambasadori amerikan në Serbi Cameron Munter zbuloi s trategjinë e Uashingtonit sepse sipas gazetës ajo që tha Munter pas takimit me presidentin Aleksandar Vuçiç përkon me ato që u tha.në në qarqet diplomatike.

Burimi i gazetës dekIaroi se fjalët e Manter ishin në të vërtetë një lloj s kicë e paketës amerikane për BaIkanin reaIizimi i së cilës filloi praktikisht me emërimin e Matthew Palmer si të dërguar speciaI për BaIkanin Perë.ndimor shkruan Telegrafi serb.

“Paketa ka më shumë ngjashmëri me pikëpamjen e Uashingtonit për zgjidhjen e k rizës midis Izraelit dhe PaIestinës. Mund të thuhet se është plotësisht e qartë se e njëjti nënshkrim qëndron prapa çdo gjëje” thotë një burim i cili citohet të thekson se ai është një nga njohësit më të mirë të lëvizjeve aktuale në Shtetet e Bashkuara. Detajet e paketës amerikane mund të ndryshojnë por ato nuk do të jenë thelbësore shkruan gazeta.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago