Viral

Lajm i hidhur i vjen Putin-it dhe gjithe Rusise / Problem shume i madh po i ndodhe Vladimir Putin-it !

Vladimir Putin po për ballet me një prob.lem të ri në kuadër të ofensivës së tij ushtarake dezertime masive të ushta rëve rusë të cilët refuz.ojnë të shkojnë në Ukrainë për të Iu ftuar. Janë me mijëra ushtarë që heq.in dorë nga kontratat e tyre profe sionale për të mos u detyruar të marrin pjesë në Iu ftë.

Ky lloj refuzimi për të Iu ftuar ka ndodhur tashmë sip.as disa mediave ruse në skuadrat e lëvizshme të Krasnodarit, marinsat e Krimesë parashutistët njës.itë e Osetisë së Jugut dhe Gardën Kombëtare. Në fakt trupat që u anga zhuan në fillim të Iu ftës dhe pësuan hu.mbje të rënda në Kiev kur u kthyen për të pushuar në Rusi shumë prej tyre refuzuan të ktheheshin për të Iu ftuar në Ukrainë.

Një anëtar i Qen drës Wilson që ka hetuar ven.dime të tilla në ushtrinë ruse Kamil Galeev ka theksuar se dezertimi në ushtrinë ruse tani është i ligjshëm përsa kohë që je një ushtar profe.sionist por krerët e ushtrisë dhe Garda Kombëtare po përpiqen ta para ndalojë atë duke lëshuar urdhra ekzekutivë që nuk lejojnë perso.nelin ushtarak të largohet nga puna derisa të përmbushen objektivat e tyre.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago