Categories: Viral

Lajm i mirë, po rritet numri i zonjave dhe zonjushave me shami! Elhamdulilah!

Imami Labinot Maliqi ka reaguar ndaj deklaratave të avokatit Arianit Koci, që u shpreh se është shqetësuese rritja e numrit të grave me shami.

Maliqi ka shkruar se është lajm i mirë qëpo rritet numri i grave me shami nëpër institucione, përderisa avokatin Koci e ka quajtur hipokrit.

Postimi i plotë:
E doni një lajm të mirë? Po rritet numri i zonjave dhe zonjushave nëpër institucione që kanë filluar ta bartin shaminë.

Elhamdulilah! U shtofshin edhe më shumë. Ndërsa, nëse gjenden ndërkohë përballë ndonjë padrejtësie në shkollë apo punësim, le të na kontaktojnë menjëherë.

Komuniteti musliman nuk ka nevojë për mbështetjen e disa avokatëve hipokrit, të cilët paraqiten se e mbrojnë të drejten e secilit për ta shprehur bindjen e tyre, ndërsa në anën tjetër e konsiderojnë shqetësuese rritjen e numrit të besimtareve me shami”.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago