Categories: Viral

LAJMI FUNDIT / Putin po del nga pozita e Presidentit, do të operohet për kancer / Por kush do e zëvendësojë që është më i rrezikshëm…

Presi denti rus Vladimir Putin do ti nënshtrohet një opera.cioni për kancer dhe pushtetin do tia dorëzojë përkohësisht një ish shefi të policisë feder.ale bëhet e ditur përmes një raporti

Putin do tia transferojë kontrollin qeve risë Nokolai Patrushev shef i Këshillit të Polic.isë federale ruse derisa ai do të jetë i aftë të qeverisë bëhet e ditur përmes një vid eoje nga kanali mis.terioz në Telegram General SVR.

Kanali i cili supoz ohet se drejtohet nga ish gjenerali i Shërbimit të Inteli.gjencës së Jashtme ruse i njohur me pseudonimin Viktor Mikhailovich raportoi se Putinit i është thënë nga mje.kët se duhet ti nënshtrohet operacionit, shkruan New York Post.

Sipas këtij rapo rti i cili është i pakonfirmuar operacioni dhe rikuperimi i paras.hikuar pritet të lë të paaftë Putinin për një kohë të shkurtër.

Putini nuk ka gjasa të pran ojë të dorëzojë pushtetin për një periudhë më të gjatë kohore tha transmetuesi i videos duke sht.uar se kontrolli i vendit ka të ngjarë të jetë në duart e Patrushevit për jo më shumë se dy deri në tri ditë.

Unë do të them se kjo është alter nativa më e keqe ka shtuar transmetuesi Patrushev është një horr ai nuk ësh.të më i mirë se Putini.

Për më tepër ai është një per son më dinak dhe më tinzar se Putini nëse ai vjen në push.tet problemet e rusëve vetëm do të shumohen.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago