Categories: Viral

Limaj: Shpresoj që ‘Nisma’ ta ketë rastin ta udhëheqë qeverinë e unë të bëhem kryeministër

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se shpreson që partia e tij ta ketë rastin ta udhëheqë Qeverinë, e ai të bëhet kryeministër.

Në një intervistë për Kanal 10, derisa po fliste për punën e Qeverisë Kurti dhe për korrupsionin në ndërmarrjet publike, ai ka thënë se Nisma nuk ka pasur asnjëherë rastin që ta drejtojë Qeverinë.

“Nisma nuk ka pasur asnjëherë rastin ta drejtojë Qeverinë, unë të jem kryeministër. Por këtë e vlerësojnë qytetarët”, është shprehur Limaj.

Tutje ai ka thënë se Nisma kur ka qenë pjesë e Qeverisë, në atë kohë nuk ka pasur ndonjë zhvillim të madh në Kosovë, pasi koha ka qenë vetëm 1 vit e gjysmë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago