Viral

Lushtaku: Albin Kurtin si deputet i vetëm e kam mbështetur, por ai u tregua mjeshtër në mashtrim

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Mërgim Lushtaku, ka thënë se kryeministri Albin Kurti, me darkën e mbrëmshme me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i ka shkelur fjalët e tij që i kishte thënë më herët.

“Si deputet, i vetmi e kam mbështetur në qëndrimin e tij, në parimet me të cilat ka ardhur për dialogun, për arsye se besoj se një lider premton dhe mban parime dhe qëndrime që nuk do t’i shkelë, duhet t’i mbajë, nëse i tradhton këto premtime, nuk e di se a ki me tradhtu edhe vendit. Është një tradhti ndaj parimeve të veta që i ka pasë si lider politik”.

“E kemi parë që ka premtuar se nuk do të shkojë në dialog pa kërkim faljen e Serbisë,pa zbardhjen e e rasteve të të pagjeturve, pika e fundit ka qenë vetëm kërkim falja që të ulet në dialog me Serbinë. Këta nuk munden me bo takime joformale, në këtë pjesë hipokrizia e tij si lider politik dhe si kryeministër lë shumë për të dëshiruar, prandaj kam thënë hipokriti më i madh, është treguar mjeshtër në mashtrim, fatkeqësisht tani e kemi kryeministër dhe po shohim çdo ditë e më shumë po ka pasoja”, ka thënë Lushtaku.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago