Categories: Viral

Macron: Paqja ndërtohet pa poshtëruar Rusinë

Për të zgjidhur konfliktin në Ukrainë nuk duhet të biem në tundimin e revanshizmit.
Kjo është deklarata e presidentit francez, Emmanuel Macron në një konferencë për shtyp, në fund të konferencës për të ardhmen e Evropës.

Sipas kreut të Elizesë, paqja mund të ndërtohet vetëm nëse përfaqësuesit e Moskës dhe Kievit ulen në të njëjtën tavolinë pa përjashtimin e ndërsjellë dhe madje as poshtërim.

“Në mënyrë që kjo luftë të përfundojë, ne kemi miratuar sanksione të paprecedentë dhe kemi mobilizuar mjete humanitare, financiare dhe ushtarake si kurrë më pare. BE nuk është në luftë me Rusinë, por punon për ruajtjen e integritetit të Ukrainës, për paqen në kontinent”, tha Macron.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago