Categories: Viral

Marku habit me deklaratën e tij pas ndeshjes, flet shqip në mes të Anglisë dhe zbulon kush ka frikë prej tij

Florian Marku arriti një fitore të madhe kundër Chris Jenkins duke e hedhur KO në raundin e katërt.

Shqiptari foli pas fitores së tij duke gëzuar të gjithë shqiptarët.“Së pari dua të falenderoj të gjithë njerëzit kudo që janë. Dua t’i them të gjithë personave që e festojnë muajin e Ramazanit, gëzuar”.

Marku më pas foli dhe në shqip: “Falenderoj nga zemra gjithë shqiptarët”.“Sot doja t’u tregoja anglezëve se çfarë jam në gjendje të bëj.

Doja t’i tregoja të gjithëve se çfarë jam në gjendje të bëj në ring. Mos harroni se jam ende i ri, kam për të mësuar.

“Kam vetëm 3 vite si boksier profesionist dhe po mësoj çdo ditë. Unë jap zemrën time kur futem në ring dhe e bërë. E ardhmja? Nuk kam asnjë problem.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago