Categories: Viral

Mbani lotët, nëna e tre djemve shkroi një letër për nuset e tyre të ardhshme dhe mesazhi të prek në shpirt

Jeta na tregon se marrëdhëniet midis vjehrrave dhe nuseve vijnë në të gjitha nuancat, nga dashuria dhe miqësia, deri te rivaliteti dhe grindjet.

Kur Rachael Boley, nënë e 3 djemve të vegjël, postoi një letër për nuset e ardhshme të djemve në blogun e saj, ajo mori një përgjigje të përzemërt nga shumë gra.

Pasi lexuan letrën, disa prej tyre rrëfenin se ato qanë sepse gjithmonë dëshironin të kishin një vjehrrë të tillë të kujdesshme dhe mirëkuptuese. Të tjerat thanë se ishin po aq të lumtura që e lexuan këtë edhe si nuse që ishin.

Ne do të ndajmë letrën e Rachael me lejen e saj, dhe shpresojmë që edhe ju të mund të gjeni diçka që lidhet me ju në këto fjalë prekëse.

Një letër për rejat e mia të ardhshme
“Dikush kohët e fundit më pyeti se çfarë burrash shpresoja që djemtë e mi të bëheshin kur të rriteshin. Unë mendoj për këtë çdo ditë.

Edhe pse kur i shikoj djemtë e mi tek ata shoh foshnjat e mia, unë nuk po rris foshnja. Po rris burra. Burra që një ditë do të bëhen baballarë dhe bashkëshortë. Disa nga rolet më të rëndësishme në ekzistencë. Është detyra ime si nëna e tyre t’i rris ata me aftësitë e nevojshme për të dalë në botë dhe për t’i përmbushur ato role mirë. Çdo ditë të jetës jam e bekuar me këta djem, jam e përkushtuar ndaj kësaj përgjegjësie.

Kështu që…

Për nuset e ardhshme të djemve të mi, Kam disa gjëra që dua t’ju them. Kjo nuk mund t’i mbulojë të gjitha, por për fat të mirë, e kemi ca kohë.

Unë nuk të njoh akoma, por tashmë, të dua. Unë të dua shumë sepse një ditë, do të duash djalin tim. Dhe ai do ta kthejë atë dashuri.

Do të vijë një ditë që ky djalë i vogël i dhënë pas meje, do të jetë i joti. Ai do të jetë gjithmonë i imi, por ju do të zini vendin tim në shumë mënyra. Një ditë dora jote do të zëvendësojë timen. Sytë e tu do të jenë paqja e tij dhe zemra jote do të jetë shtëpia e tij.

Do të jetë ai që të jep puthjen e natës së mirë. Do të jesh ajo me të cilën ai ndan ëndrrat e tij.

Do të jesh ti që e ngushëllon kur ai ka frikë. Do të jesh ti që ndjen zemrën e tij. E njëjta zemër që rreh ndaj gjoksit tim ndërsa e mbaj çdo natë.

Një ditë e dashur, kjo do të jesh ti. Unë gjithmonë mendoja se do të kisha një vajzë. Tani e di që je ti. Unë dua që të dish se unë lutem për ty çdo ditë, ashtu siç lutem për djemtë e mi.

Tani për tani, ju jeni gjithçka për prindërit tuaj ashtu siç djemtë e mi janë gjithçka për mua. Unë lutem që ti të jesh e lumtur. E Kënaqur. Të kesh mbështetje dhe besim. Unë lutem që ti të jesh mësuar ta duash veten në rradhë të parë sepse pa atë dashuri të fortë, nuk do të jetë e mundur t’i duash të tjerët sa duhet. Unë lutem që të të vërtetohet çdo ditë se çfarë dhurate je. Unë lutem që nëse ai mesazh humbet disi nga ata përreth teje, ti gjithmonë ta dish se Zoti të shikon, Ai e sheh princeshën e Tij.

Unë po e rris djalin tim që ai të të shohë në të njëjtën mënyrë. Lutem që të kuptosh vlerat e tua dhe që të respektosh veten. T’i respektosh të tjerët njësoj. Unë lutem që të mos kesh frikë të ngresh zërin, por që ta përdorësh atë për të folur të vërtetat e jetës; jo vetëm për veten dhe të tjerët me të cilët ndeshesh, por edhe për djalin tim. Burrat kanë nevojë që ju të flisni gjuhën e jetës me to.

Unë dua që ta dish se megjithëse do të bëj shumë gabime, unë jam e përkushtuar për të rritur djalin tim për të të respektuar ty. Unë nuk mund të marr merita të plota ose fajësim për bukurinë e tij ose të metat e tij. Vetë nëna ime ma mësoi këtë.

Dear Bud – Honesty’s Protégée

Ai është burrë. Ai ka individualitetin e tij. Do ta kuptosh atë kur një ditë, edhe ti do ta njohësh atë më mirë se kushdo tjetër në botë. Jepi atij hapësirë ​​për të qenë vetvetja, dhe unë do ta mësoj atë të bëjë të njëjtën gjë për ty.

Ai nuk do të të plotësojë. Dhe nuk do ta plotësosh. Vetëm Zoti mund ta bëjë këtë. Por unë ju lutem që të korrigjoni njëri-tjetrin dhe ta inkurajoni njëri-tjetrin të jeni edhe më mirë së bashku se sa vetëm.

Unë premtoj të të afroj tek unë. Të ndaj sekretet dhe njohuritë e mia për të, në mënyrë që të mund ta duash më shumë. Kur të vijë koha, unë do të besoj zemrën e tij, ashtu sikur do t’ia besosh atij tënden. Unë nuk e marr lehtë këtë shkëmbim të zemrës dhe lutem që as ti.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

9 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

9 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

9 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

9 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

9 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

9 months ago