Categories: Viral

Ministri Turk habit gjithe boten me deklarate, nese Finlanda do mbeshtetjen e Turqise ja cfare duhet te beje…

Mini stri i Jashtëm turk Mevlut Cavusoglu tha se Sue.dia dhe Finlanda duhet ta ndalojnë mbështetjen e grupeve ter or iste në vendet e tyre të ofrojnë garanci të qarta sigu.rie dhe ta heqin ndalimin e eksporteve të Turqisë nëse duan që Turqia ta mbësh tesë anëtarësimin e tyre në NATO.

Duke folur pas një tak imi të ministrave të jash.tëm të NATOs në Berlin Cavusoglu tha se është takuar me homologët e tij suedezë dhe finlandezë dhe se ata të gjithë po për.piqeshin ti përgjigjeshin shqetësimeve të Turqisë shkruan agje ncia kroate e lajmeve Index.

Ai shtoi se Turqia nuk kër cënon dhe nuk përfiton as.kënd nga situata aktuale por foli veçanërisht për mbështetjen e Suedisë për milit antët kurdë PKK të cilët Turqia Bashkimi Evropian dhe Shte.tet e Bashkuara i konsiderojnë organizatë ter or iste.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago