Viral

Ministrja gjermane me porosi per Serbine / Nese doni ti bashkoheni BE-se atehere kjo eshte menyra e vetme

Ministrja e Ja.shtme gjermane, Annalena Baerbock tha të hënën pas takimit të ministrave të ja.shtëm të Bashkimit Evropian në Luksemburg se për shkak të luf. tës në Ukrainë, është e rëndësishme që BE-ja të mbësht.etet nga vendet në rrugën e anëtarësimit.

Sipas mini.stres gjermane, ky ishte një me.sazh i veçantë për Serbinë, e cila, sipas saj, duhet të mbështe.së politikën e ja.shtme të Brukselit, e me këtë edhe san.ksione për Rusinë.

“Unë do të doja t’i them Serbisë nëse doni të bë.heni anëtare, për të cilën po për.piqeni, është thelbësore të mbështesni politikën e ja.shtme dhe sanksionet e BE-së për momentin”, përfundoi Bae.rbock.

Ajo shtoi se e njëjta gjë vlen edhe për vendet e tjera të Ball.kanit Perëndimor, të cilat kanë tre.guar qartë këto ditë dhe javë se e sho.hin të ardhmen e tyre në BE dhe shumica e të cilëve kanë mbështetur sa.nksionet e BE-së.

Serbia e dënoi suI. min e Rusisë ndaj Ukrainës, por nuk i mbësht.eti sanksionet e BE-së.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago