Viral

Mirena: Sa ka kushtuar operimi i Vjosa Osmanit, duhet të jap përgjigje

Shkruan: Ilir Mirena-Nese Vjosa Osmani si Presidente e vendit qenka operuar ne Turqi per te hequr peshen e tepert, siç po shkruajne mediat atje, atehere ky veprim i saj ngre shume pyetje… Se pari, pse e ka mbajtur sekret, ajo duhet te tregoje kur eshte operuar, ku eshte operuar, sa ka kushtuar ai operim, kush e ka paguar, pastaj si Presidente dhe Komandant Suprem i FSK, dhe me plote funksione te tjera te rendesishme a ka guxuar ajo ta le postin e saj pa zevendesues – sepse operimi ka mundur edhe te kete komplikime – por nese e ka caktuar dikend si zevendesues, qe ne kete rast sipas kushtetutes i takon Kryetarit te Kuvendit, pse kjo nuk eshte bere publike… etj., etj… Ne keto pyetje duhet te kete sqarim dhe pergjigjie prej saj.

Sepse, operimi i Presidentes nuk eshte çeshtje private e familjes Osmani dhe Sadriu.

Eshte çeshtje shteterore… (Natyrisht, mos t’harrojm edhe per Martin Berishen ajo duhet te tregoje se çfare e ka ndermend me ba)…

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago