Categories: Viral

Mjeku popullor Kosovar tregon historine se si shpetoi nje Zvicerran qe mjeket nuk e sheruan per 200 mije euro ! Ja si e sheroi…

Një mjek popu llor nga Kosova ka treguar një sto.rie aq interesante sa edhe vështirë të besueshme ai tregon se si e ka shëruar një zvice ran nga moerthi e që sipas tij as mjekët nuk kanë mu.ndur ta bëjnë.

Ai shton tutje se atij i ishin kër kuar 200 mijë euro për shërim 200 mijë frangë ja.në shumë..

E kam marrrë barin dhe e kam mbar uar dhe i kam shkuar nëpër shit.ore e kam mbaruar.

Më ka thënë duh an a pin i thash jo nuk e dhezi për cfa.re e ki i thashë për sallatë.

Shkova në spi tal dhe më tha ku i ke marrë paret tregon ai pak a shumë ngja.rjen për të cilën lë shumë fakte pa treguar sic është zakoni në tregimin e këtyre histo rive mesatare popullore.

Ai shkon edhe më tutje duke kër kuar takim me kryeministrin ose she.fin e ushtrisë për të cilët thotë se do ua tregojë sekre tin e një ar më shumë të rrezikshme.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago