Categories: Viral

Mos u shq etësoni, Alfred Cako zbulon kush është pr esidenti i ardhshëm i Shqipërisë

Te oricieni Alfred Cako i ftuar ditën e sotme në “E diell” ka treguar se cili do të jetë Pr esidenti i ar dhshëm i Re publikës së Shqipërisë që do të p asojë Metën.Cako p arashikon se vendin e pr esidentit actual Ilir Meta pr itet ta zërë Mimi Kodheli, si një grua që do të ve ndoset për herë të parë në një po zi të kaq të la rtë.

“Mimi Kodheli mund të jetë pr esidente e ardhshme. Ky është një sk e nar. Nuk po themi emrin e kr yeministrit.

Mund të jetë një njeri që vjen nga e dja thta re ale shqiptare”, de klaroi ndër të tjera Cako.Ilir Meta do të mb y llë ma ndantin dhe po pu nohet për zë vendësimin e tij në krye të shtetit.

Palët po di skutojnë se kush do të je të pa sardhësi i tij.Një grua do të ishte mj a ft e veçantë, pasi nuk ka ndodhur kurrë dhe do të ndi q e j shembulli i Kosovës. Shqiptarët e Kosovës kanë në kr y e të shtetit Vjosa Osmanin.Partia Demokratike dhe Partia So cialiste do të di skutojnë sot në ku ve nd në lidhje me gje tj en e një emri të ri për pr esidentin në pa rlament. Mbetet për t’u parë se si do të shk ojë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago