Categories: Viral

Mund te takohen Putin dhe Zelensky, vjen lajmi i papritur per gjithe boten ! Ja kur pritet te takohen…

Presi denti i Indonezisë mund të ketë organi.zuar takimin e parë të mundshëm midis presidentit ukrainas Volodymyr

Zelenskyy dhe presi dentit rus Vladimir Putin që nga fillimi i Iu.ftës sipas Sky News presidenti i Indonezisë Joko Widodo ka ftuar Zelenskyy dhe Putin në sami.tin e liderëve në nëntor pasi Indonezia është aktualisht kryesuese e G20.

Presi denti rus Vladimir Putin ka pranuar një ftesë për të marrë pje.së në samitin e G20 që do të mbahet në ishullin indonezian të Bali në nëntor tha presi denti i vendit Joko Widodo në një deklaratë të premten.

Indonezia dëshi ron të bashkojë G20 mos lejoni që të ketë një ndarje paqja dhe stabil.iteti janë çelësi i rimëkëmbjes dhe zhvillimit të ekonomisë botë rore tha Widodo në dekla.ratën e kabinetit të Indonezisë.

Ai ishte për ballur me presionin nga vendet perëndimore për.fshirë edhe Britaninë e Madhe e cila i ka kërkuar të për jashtojë liderin rus nga G20-ta.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago