Categories: Viral

NATO i dalin kunder ashper Zelenskyt per ”terheqjen” e tij / Nuk duhet te hiqet dore nga Krimea dhe..

NATO ka kundërshtuar menjë.herë “tërheqjen” e presidentit ukrainas Zelensky rreth mundë.sisë për të hequr dorë nga Krimea që të arrihet marrë.veshja e paqes me Rusinë.

“Vendet e NATO nuk do të pra.nojnë kurrë një aneksim të paligjshëm të Krimesë.

Kemi shpre.hur kundërshtinë tonë gjithashtu dhe për kon.trollin rusë në rajonin e Donbasit”, u shpreh sekretari i Për.gjithshëm i Aleancës së Atlantikut Verior, Jens Stoltenberg, gjatë një inter.viste për një media gjermane.

Stol.tenberg shkoi dhe më tej, duke shtuar se Ukraina duhet ta fitojë këtë luf.të për të mbrojtur vendin e saj.

Rea.gimi vjen, pas deklaratës së presidentit Zelensky të pre.mten, ku ai tha se Ukraina është e gatshme të arrijë një marrëveshje pa.qeje, nëse Rusia tërhiqet në pozicionet për.para 23 shkurtit,

duke lënë të nënkuptohet në këtë mënyrë që Kievi për mo.mentin nuk do të kërkojë rikthimin e Krimesë, e anek.suar nga rusët në vitin 2014.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago