Categories: Viral

NATO i vjen te “dera e shtëpisë” Putinit, nis stërvitja e madhe ushtarake në Balltik

NATO do të nisë sot një nga stërvitjet më të mëdha në Balltik. Stërvitja është “pagëzuar” me emrin Hedgehog.
Stërvitjet do të zhvillohen në Estoni gjatë dy javëve të ardhshme dhe do të përfshijnë 15,000 trupa nga dhjetë vende, duke përfshirë MB, SHBA dhe dy vendet që po aspirojnë të futen në aleancë, Finlanda dhe Suedia.

Pavarësisht se ishin planifikuar shumë përpara se Rusia të fillonte pushtimin e saj në Ukrainë, stërvitjet tani po zhvillohen në një moment tensioni të rritur ndjeshëm midis NATO-s dhe Moskës.

Në kontekstin e pushtimit rus, ushtrimet janë shumë simbolike për shtetet baltike, pasi ato synojnë të testojnë aftësinë e tyre për t’iu përgjigjur një inkursioni të ngjashëm nga forcat armike shkruan BBC.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago