Categories: Viral

NATO-n do e shkaterrojme te gjithen per vetem gjysem ore ! Shoku i ngushte i Putin jep alarmin qe po hallakat boten…

Një nga miqtë më të af ërt të Vladimir Putin pretendon se Rusia mund të shkat.ërrojë të gjitha vendet e NATOs për vetëm gjysmë ore.

Dmitry Rogozin kreu i agje ncisë hapësinore të Kremlinit Roscosmos u shpreh se që.llimi është të mposhtet ar miku i Perëndimit dhe të fshihet Ukraina nga harta.

NATO po bën një Iu ftë kundër nesh tha ish zëvendës.kryeministri i aleancës ushtarake perëndimore prej 30 shtetesh.

Ata nuk e kanë shpallur su lmin por kjo nuk ndryshon asgjë tani është e qartë për të gji.thë tha ai shkruan Daily Mail.

Në rast të një Iu fte bër thamore vendet e NATOs do të shkatë.rrohen nga ne brenda gjysmë ore.

Por ne nuk duhet ta lejojmë atë sep se pasojat e shkëmbimit të suImeve bër.thamore do të ndikojnë në gjendjen e Tokës sonë.

Prandaj ne do të duhet ta mpo shtim këtë armik më të fuqishëm ekonomi.kisht dhe ushtarakisht me mjete të ar matosura konvencionale deklaroi ai.

Sakaq la të kupto hej se Putini do ta vendoste Rusinë në një bazë Iu.fte mes spekulimeve se një mobilizim masiv është në plan për të for cuar përpjekjet e tij Iuftarake.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago