Categories: Viral

NATO paralajmëron Putin: Nëse e kalon atë vijë të kuqe ne do të përgjigjemi me lüftë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg ka kërcënuar ditën e djeshme Presidentin rus Vladimir Putin, duke i treguar vijat e kuqe, se një sulm ndaj një anëtari të NATO-s “do të shkaktonte një përgjigje”.

Ai tha se retorika bërth amore ruse është e padobishme dhe e rr ezikshme. “Çdo ar më e shka tërrimit në masë do të ndryshonte natyrën e ko nfliktit.

Rusia duhet të kuptojë se lu fta bërthamore nuk mund dhe nuk duhet të bëhet. Retorika bë rthamore ruse është e padobishme dhe e rrezi kshme”, u shpreh ai në “Che Tempo che Fa”. Ai paralajmëroi Kremlinin se vija e kuqe është tërhequr dhe Putin duhet të ketë kujdes që të mos e kalojë atë. Stoltenberg foli ditën e djeshme edhe për rritjen e shpenzimeve ush tarake. “Përshëndes vendimin e Italisë për të rritur buxhetin e mbrojtjes, Italia është anëtare e aleancës së NATO-s.

Pa paqe dhe pa siguri, investime të tjera në shëndetësi e më shumë nuk do të jenë të mundshme, nëse humbim qetësinë humbim gjithçka. Unë kam qenë gjithmonë i g oditur nga profesionalizmi dhe angazhimi i trupave italiane”, tha ai.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago