Categories: Viral

Në cilin vend Ballkanik është jeta më e shtrejtë për të jetuar / Ja ku rradhitemi shteti jonë…

Në cilin vend Ballkanik është jeta më e shtrejtë për të jetuar / Ja ku rradhitemi shteti jonë…

Vendi më i shtre njtë në Ballkan është Kroa.cia që në listën prej 139 vendeve renditet në vendin e 59të

Kosova radhi tet në vendin e 134të si ven.di më i lirë ne Ballkan nga vendet tjera.

Sip as një inforgrafike të publikuar nga Radio Evropa e Lirë ver.sioni në gjuhën serbe në Kroaci janë çmimet më të larta në Ballkan ndër kaq në Kosovë më të ultat transmeton Gazeta Express.

Kroacia radhi tet e para si vendi më i shtrenjtë në Ballkan pastaj vjen Mali i Zi Serbia Bosnja e Herce.govina Shqipëria Maqedonia e Veriut dhe e fundit në listë është Kosova si ven di më i lirë.

Në nivel botë ror Bermudet dhe Zvicra janë vendet më të shtre.jta për jetë ndërsa Pakistani dhe Afganistani më të lirat.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago