Categories: Viral

Ne Kroaci po ndertohet ura qe do te shkurtoje dhe lehtesoje rrugen e shume udhetareve / Ja cilat vende do lidhen…

Ne Kroaci po ndertohet ura qe do te shkurtoje dhe lehtesoje rrugen e shume udhetareve / Ja cilat vende do lidhen…

Ura Peleshac e Kroa cisë së shpejti do tiu mundësojë udhët.arëve të shmangin disa pika të kontrollit kufitar por jo të gjithë janë të mahnitur me struk.turën e saj spektakolare nga pista e pa përdorur ende e urës së Peleshacit Ivo Jerkoviq shikon fshatin breg.detar të Komarnës ku shërben si kryetar bashkie.

Kur të ha pet ura ne do të jemi në qen.dër të një rrethi thotë ai duke treguar nga qyte tet turistike të Dubrovnikut dhe Mostarit e më pas përtej Adriatikut deri në Gadishu.llin malor të Peleshacit mendoj se ky sezon turistik do të jetë shu.më i mirë pas dy vjetësh me pan deminë ne jemi gati thotë ai.

Ura prej 2,4 kilo metrash në të cilën qën.dron Jerkoviq pritet të shkarkojë në mënyrë drama tike rrugët tokësore përgjatë bregdetit ballka.nik ajo pritet të hapet në korrik të këtij viti.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

7 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

7 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

7 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

7 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

7 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

7 months ago