Categories: Viral

Në praninë e Lori Hoxhës Donaldi foli për herë të parë për ato që ndodhën në ‘Big Brother”: Me zemër në dorë i them më fal

Donald Veshaj ka vendosur të prekë shumë situata të ndodhura në BBV, gjatë emisionit të tij. Ai ka vendosur të flasë edhe për Dj Dagz, në lidhje me situatën e shumëkomentuar të zinxhirit të nominimeve në BBV.Vëllezërit Veshaj kanë ironizuar kritikat që ish-banori mori kur nuk e shpëtoi Dj Dagz nga nomimini, ku Romeo i drejtoi Donaldit pyetjen se pse nuk e shpëtoi atë.“Të gjithë mund të kenë pyetje për jetën tënde private, unë vetëm një pyetje kam. Atë Dagzin pse se shpëtove. Nuk të pëlqen?”- tha Romeo.

Më tej u shfaq një skeç që Donaldi kishte realizuar, ku të gjithë njerëait që takonte në rrugë e pyesnin “Pse nuk e ke shpëtuar Dagzin?” Aktori i humorit më pas hip në një makinë së bashku me Romeon, ku i dërgon një mesazh Dj nga Kosova. Gjatë rrugës shfaqet edhe Dj Dagz, të cilin Donaldi “e shtyp” me makinë teksa po i shkruante mesazhin.“I dashur miku im, vëllai im Dagzi. Koha fluturon shpejt për të tjerët por jo për ne.

Kujtimet e bukura ngatërrohen shpesh me konfuzionin e shkaktuar zgjedhjet që kemi bërë.Duhet të kisha patur më kujdes në rrugëtimin tonë, pishami më gërryen brenda dhe do t’i them disa gjëra. Duhet të shikoja drejt duhet të veproja drejt me ty, të ndiqja zemrën dhe të mos lija konfuzionin të më errësonte mendjen. Duhet të isha treguar më i kujdessëhm, duhet të kisha mbrojtur miqësinë tonë. Duhet të të shpëtoja ty, prandaj me zemër në dorë të them “Më fal.”- thuhte në mesazhin e Donaldit.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago