Viral

Nese Finlanda dhe Suedia i bashkohen NATO-s, nenkryetari i sigurimit te Rusise dridhe gjithe boten me ate qe do ndodhe…

Dmitry Medvedev nën kryetari i Këshillit të Sigu.rimit të Rusisë para lajmëroi në një deklaratë të enjten ushtria ruse do më shumë se dyfisho.nte forcat e saj në krahun perëndimor të Rusisë nëse Suedia dhe Finlanda i bashko hen NATOs.

For cat e mbrojtjes tokësore dhe ajro.re do të forcoheshin shkroi ai në Telegram dhe Rusia do të vendoste for.ca të rëndësishme detare në Gjirin e Finlandës. Nëse Suedia dhe Finlanda i bashk ohen NATOs shtoi Medevedev nuk do të jetë më e mundur të fli.tet për ndonjë status jo bër thamor të Baltikut ekuilibri duhet të rivendoset.

Medvedev i cili shër beu si president i Rusisë nga viti 2008 deri në 2012 në një inte.rval katër vjeçar për qeverisjen dy dekadash të presi.dentit rus Vladimir Putin ka marrë një pozë lu ftarake muajt e fundit megjithëse ai nuk është një vendim marrës kryesor.

Një raport i Feder atës së Shkencëtarëve Amerikanë të vitit 2018 arriti në përf.undimin se Rusia mund të ketë modernizuar ndjeshëm një bunker të ruajtjes së ar mëve bër thamore në Kaliningrad një enklavë e territorit rus midis Polo.nisë dhe shteteve baltike.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

9 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

9 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

9 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

9 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

9 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

9 months ago