Categories: Viral

Një votues serb pranon se e shiti votën, por sërish ankohet: Nuk do të votoj sepse dikush u pagua 40 euro, kurse unë vetëm 25 euro

Serbia po zhvillon sot zgjedhje të trefishta – lokale, parlamentare dhe presidenciale.

Se praktika e mitmarrjes vazhdoi edhe këtë vit vërtetohet nga rasti i një votuesi nga Apatini, i cili pranoi publikisht se kishte marrë para për të votuar.

Të themi të vërtetën, ai u ankua se nuk do të votonte sepse kishte marrë vetëm 3000 dinarë (25 euro), ndërsa të tjerët nga 5000 dinarë (42 euro), raporton nova.

Ndërkohë, në zgjedhjet në Jajinci, anëtarët e SNS-së mbyllën objektin e bashkësisë lokale dhe disa qytetarë dyshojnë se brenda saj po ndodh mashtrime me vota.

Njëri prej tyre ka tentuar të hyjë në dhomë, por ata e kanë larguar dhe e kanë ndaluar të hyjë në zyra, megjithëse e ka kërcënuar se do të lajmërojë policinë.

Ndryshe, votuesit do të kenë të drejt të hedhin votën e tyre në kuti deri në orën 20:00.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago