Categories: Viral

Njihuni me 5 mjetet ushtarake me te rrezikshme te botes / Ja kush nga shtetet e botes i posedon…

Ar mët kanë ndryshuar dhe evoluar gjatë gjithë hist.orisë format e para të armëve ishin gurë të paformuar dhe shtiza druri besohet se janë për.dorur nga njeriu për vetëmbrojtje dhe gjueti.

Me zbulimin e bar utit erdhi evolucioni i vërtetë i ar.mëve ar mët e para të zja.rrit u quajtën muskets.

Me inteligjencën artif iciale ar mët u bënë më të sakta më të rrez.ikshme më vd ekjeprurëse.

Më pos htë ju listojmë 5 ar.mët më të fuqishme në botë:

1. RPG – Është një ar më raketore me krahë që lëshon rak.eta të pajisura me kokë shpërthyese.

2. SAM – Është një rak etë e projektuar për tu nisur nga toka për të shkatë.rruar raketa të tjera ose avionë.

3. AH-64 Gunship Apache është një helik opter sulmues binjak Helikopteri u prezantua në shër.bimin e Ushtrisë Amerikane në Prill 1986.

4. F-35 Rrufeja II është një aer oplan luftarak me motor 5G. Ka për qëllim dominimin në hapës.irën ajrore, luftën kundër caqe ve në tokë dhe det.

5. Nimitz Class Aircraft Carrier

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago