Categories: Viral

Norvegjia i kundërpërgjigjet Turqisë: Ne jemi 100 për qind për anëtarësimin e Finlandës dhe Suedisë në NATO

Norvegjia po mbështet planet finlandeze dhe suedeze për t’u bashkuar me NATO-n kundër kritikave nga Turqia.

“Ne nuk e dimë se çfarë do të thotë Turqia në të vërtetë, por nga perspektiva norvegjeze, ne jemi 100 për qind prapa Finlandës dhe Suedisë nëse vendosin të aplikojnë për anëtarësim në NATO,” tha ministrja e Jashtme norvegjeze, Anniken Huitfeld, ndërsa mbërriti për një takim me homologët e saj të NATO-s në Berlin, shkruan Euronews.

“Kjo do të forcojë gjithashtu bashkëpunimin nordik sepse ne zgjodhëm ndryshe pas Luftës së Dytë Botërore, kështu që mendoj se ky është një moment historik tani”, shtoi ajo.

Ministri i Jashtëm holandez Wopke Hoekstra i bëri jehonë asaj, duke thënë se ishte e rëndësishme që të gjithë anëtarët e NATO-s të tregonin unitet.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago