Categories: Viral

Nuk do ju besohet se cfare po i ben Putinin gjeneraleve te tij te cilet po i humbin Iuften me Ukrainen

Burime nga zy.rtarët ukrainas pranë presidentit Volodymyr Zelensky kon.firmojnë se Vladimir Putin, ashtu siç ishte paralajmëruar edhe më herët, ka nisur ha.kmarrjen ndaj zyrtarëve të lartë të ush.trisë së tij për dështimin me ofe.nsivën në Ukrainë.

Sipas veteranit të inteli.gjencës ukrainas, Oleksiy Arestovych, “vi.ktima” e parë e furisë së Putin është gjenerali Valery Gerasimov i cili ra.portohet të jetë pezulluar nga detyra, ndër.kohë që një grup oficerësh janë shkarkuar nga pozi.cionet e tyre madje disa prej tyre dhe janë arrestuar, ra.porton a2news.

Gjatë një bisede me disi.dentin rus Mark Feygin, Arestovych u shpreh se sipas info.rmacioneve paraprake, Gerasimov është pezulluar de-fakto dhe i janë lënë disa ditë kohë për të rre.gulluar gjërat.

“Komandanti i regjimentit të parë të tankeve të distriktit ush.tarak perëndimor, gjeneralt Sergei Kisel gji.thashtu është arrestuar dhe shkarkuar pasi kontigjenti i parë i tan.keve u shkatë.rrua pranë Kharkivit “, shtoi Arestovych.

Dy ko.mandantë të tjerë të ush.trisë janë shkarkuar për shkak të humbjeve të mëdha në fushën e betejës, sipas informacionit të lë.shuar në një kanal Telegram të drejtuar nga mi.nistria e brendshme ukrainase, e cila gjithashtu pretendonte se ko.mandanti i flotës së Detit të Zi është shkarkuar dhe arre.stuar dhe zëvendësadmirali i tij është ven.dosur nën hetim.

Arestovych theksoi se info.rmacioni i tij është paraprak, por bazohet në faktin se Ge.rasimov nuk mori pjesë në paradën së Ditës së Fi.tores që u mbajt në Moskë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago