Categories: Viral

Nuk është ndalur as para bömbardimeve/ Njihuni me burrin nga Ukraina që ka shpëtuar deri në 30 jetë në ditë

Që kur Rusia filloi agres ionin e saj në Ukrainë, ne kemi qenë dëshmitarë të skenave të ndryshme çdo ditë, dhe disa prej tyre përfshijnë kafshë të braktisura që disa njerëz ose organizata kanë vendosur t’i ndihmojnë.

Njëri prej tyre është një ukrainas nga Irpin që kursen deri në 30 mace në ditë. Alexei Surovtsev, një yll televiziv ukrainas, u bë shpëtimtari i maceve të bra ktisura në Irpin, vendlindja e tij që u shk atërrua nga pushtimi rus.

Alexei, i njohur për pjesëmarrjen e tij në versionin ukrainas të “Dancing with the Stars” që nga fillimi i l uftës, i dha vetes detyrën për të ndihmuar kafshët e pafuqishme që u gjendën në mes të një konflikti të tm errshëm.

Disa nga ndërhyrjet e tij vendosi të tregojë në rrjetet sociale, ku shihet duke mbajtur në krahë kafshë shtëpiake të shpëtuara.

Për të shpëtuar kafshët e pafuqishme, Alexei është futur në ndërtesat e prekura nga zja rri apo dhe në ato të rrënuara.
Ai ka shpëtuar deri në tridhjetë mace në ditë dhe është çdo ditë në terren duke u përpjekur të ndihmojë sa më shumë kafshë.

“As që mund ta imagjinoja se do të kishte një numër kaq të madh macesh të braktisura, të f rikësuara, të uritura, të vetmuara…Më pyet pse jo njerëz? Fillimisht evakuova njerëzit, por më pas kuptova se janë me mijëra ata që ndihmojnë.Kurse kafshët nuk mund ta ndihmojnë veten në këtë situatë. Ata nuk kanë mësuar se si të marrin pak ushqim apo dhe të hapin dyert e mbyllura,” tha ai. Guximi i Alexeit u vlerësua nga shumë dhe ai u quajt një h ero i vërtetë dhe shpëtimtar i kafshëve fatkeqe.

Nën njoftimet e tij, shumë e shfrytëzuan rastin për ta falënderuar për përpjekjet e tij të palodhura dhe vetëmohuese.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago