Viral

Nuk ka asnje rezolute qe Serbia mund ta ktheje Kosoven, ka 20 vjet qe eshte e pavarur Kosova / Politikani Serb dridhe gjithe Serbine…

Për prob lemin mes Kosovës dhe Serbisë si dhe në shpre.sat e Beogradit në marrë veshjen finale ka folur politikani liberal serb Cedomir Jovanovic, Jovanoviq njihet si poli tikan me qasje pro përendimore madje në Serbi cilëso.het si një nga të rrallët e kësaj natyre.

Jovanovic thotë se Ser bia smund ta humbë dy herë të njëjtën gjë ai thotë se duhet të pagu.ash çmim kur tejkalon atë se çka është realitet dhe nevojë ne smund të hum bim një gjë për së dyti herë.

Kam frikë se zgjuarja e fund it nga ëndrra për Serbinë e Madhe do të jetë e dhimb.shme për shumëkë por normalisht duhet të paguash çmim kur tejkalon reali tetin, tha ai. Jovanovic tutje thotë se nuk ka as një rezol.utë që mund ta rikthejë Kosovën.

Ne po ndih emi si një shtet që sdijmë as çka veprojmë me vet.en tonë lere më të dijmë çka të bëjmë me një milion e gjysmë shqip tarë që 20 vite e kanë krij.uar Kosovën e pavarur thotë ai.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago