Categories: Viral

Nuk po ndalet/ Putin ka në plan të püshtojë edhe një vend tjetër në datën 9 Maj

Rusia do të përpiqet të hapë një front të ri kundër Ukrainës nga Moldavia, sipas burimeve ushtarake ukrainase, raporton The Times.

Burimet sipas “The Times” bëjnë të ditur për një sulm në të ardhmen e afërt ndaj ish-shtetit sovjetik, i cili ka vetëm 3,250 ushtarë në ushtrinë e tij. Një kontroll i suksesshëm do të çonte në lëvizjen e trupave ruse në portin e Detit të Zi të Odesas.

“Ne besojmë se Kremlini ka marrë tashmë vendimin për të sulmuar Moldavinë. Fati i Moldavisë është shumë vendimtar. Nëse rusët fillojnë të marrin kontrollin, ne do të jemi ushtarakisht një objektiv më i lehtë dhe kërcënimi ndaj Ukrainës do të jetë ekzistencial”, tha burimi ushtarak ukrainas.

Raportohet se Rusia mund të përpiqet të pushtojë Moldavinë afër 9 majit, kur Rusia feston Ditën e Fitores. Në këtë datë, Presidenti Vladimir Putin mund të shpallë njohjen e pavarësisë së Transnistrisë, gjë që do të çonte në shpalosjen e një “skenari të Donbasit” dhe do të përbënte një kërcënim të drejtpërdrejtë për integritetin territorial të Moldavisë.

Rusët më pas do të fillojnë të furnizojnë vendin me sasi të mëdha armësh përpara se të lëvizin në përpjekje për ta bërë atë pjesë të Rusisë, sugjeroi burimi.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago